Genser fra Island

Da vi var på ferie i Danmark og Tyskland i sommer holdt jeg på å gå på veggene i sommerhuset. Vi hadde en fantastisk ferie, men været var dårlig og de ble noen innedager. Når man som meg er vant til å ha en aktiv arbeidsdag med 4 unger i tillegg, er det lett å bli rastløs av late feriedager. Fant en strikkebutikk i Ribe der jeg kom over en oppskrift på genser til min eldste sønn. Garnet har jeg ikke sett i Norge. Det er importert fra Island. Litt ru garn så jeg håper han ikke klør når han bruker den. Varm og god blir den i hvertfall. Lett genser med raglandsfelling og sauer. Må innrømme at jeg aldri har strikket raglandsfelling før og min mor måtte komme å vise meg.
image4

image6


Om ting man ikke strikker ferdig

Jeg er litt sånn at jeg kan hoppe fra prosjekt til prosjekt. Fant dette i en pose langt inne i et klesskap. Genseren er til min yngste sønn, men han har vokst seg større enn denne genseren, så den blir muligens til barnebarnet. Fin er den i hvertfall med herlige glade farger.

image2

image3

Pulsvarmere

Hvor i huleste finner jeg oppskrift på pulsvanter til symhonygarn? Jeg har letet på nettet, men muligens ting har gått meg hus forbi. Dette garnet kjøpte jeg på impuls da en venninne søkte oppskrift på pulsvarmer med pærler. Jeg kom over så mange lekre oppskrifter på pulsvarmere at lysten til å strikke dette var på topp. Jeg er litt impulsiv. Da jeg så dette garnet tenkte jeg ikke på noen oppskrift. Jeg ville strikke pulsvarmere i dette garnet, ferdig med det. Det er mykt og deilig og gir litt inntrykk av fordums tider. 80 tall og pusegensere i mohair. Det blir nok en selvlaget oppskrift og blir det fint så legger jeg oppskriften ut her.


image1

Velkommen til min blogg!


juli 2007
ma ti on to fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31